Roestvrij staal recycling in Noord-Holland

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

Recycling van roestvrij staal in Noord-Holland

Als u roestvrij staal heeft, kunt u voor de recycling hiervan terecht bij Borst Recycling in Haarlem, Noord-Holland. IJzer is een materiaal dat gemakkelijk te hergebruiken is omdat het kan worden omgesmolten tot nieuwe metaalproducten. Dat maakt het erg waardevol en zeker de moeite om het even bij te houden tot wanneer wij langskomen.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

Roestvrij staal voorzien van recycling

Producten hergebruiken levert veel voordelen op. Recycling van roestvrij staal is erg waardevol, omdat hier nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Ook levert u zo een bijdrage aan het verminderen van afval. Duurzame afvalverwerking draagt bij aan een beter milieu. Wij vinden het belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. Dit is dan ook de reden dat u bij ons oud ijzer kunt inleveren. De dagvergoeding berekenen wij op basis van hoeveel roestvrij u door ons laat recyclen. Naast het recyclen van staal kunt u bij onze gecertificeerde metaalhandel ook terecht voor onder andere:

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Kies voor een bedrijf dat verantwoord te werk gaat

Wilt u een duurzame bijdrage leveren door producten te recyclen? Laat dan de recycling van roestvrij staal over aan onze specialisten. Bij ons bent u verzekerd van milieuvriendelijke recycling. Bovendien is het ook erg waardevol. Gooi het dus niet zomaar weg, maar laat het door ons recyclen! Neem contact met ons op als u interesse heeft om uw materialen door ons bedrijf te laten recyclen.