Metaal recyclen Hoofddorp

Metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp: winst voor mens en maatschappij

Het recyclen van metalen voorziet in een toenemende behoefte en biedt vele voordelen. De delfstoffen raken ooit op. Hergebruik van metalen is milieuvriendelijk, want het kost minder energie dan ertsen uit de grond halen én het leidt tot minder CO2-uitstoot. Bovendien wordt de afvalberg hierdoor kleiner. Borst Recycling is hét adres voor metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp. Als erkend familiebedrijf slopen en handelen wij op milieuverantwoorde wijze in alle soorten metalen. Wij zijn ISO-gecertificeerd en voldoen in onze werkprocessen aan alle wettelijke eisen. Laat uw metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp. Dan krijgt uw metaal een tweede leven.

Contact
shutterstock_226753828-300x193.jpg

Metaalafval laten ophalen of zelf wegbrengen

Borst Recycling verricht diverse werkzaamheden op het gebied van metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp. Zo kunnen wij afgedankte offsetplaten, drukkerijmachines en ander metaalafval ophalen in onze vrachtwagens, die voorzien zijn van digitale weegapparatuur. U weet direct wat wij ervoor betalen, contant of per bank. U kunt gebruikmaken van onze containerservice, waarbij u een container in bruikleen krijgt. Als de container gevuld is, halen wij deze op om het metaal te recyclen in de buurt van Hoofddorp. Het is ook mogelijk om uw metaalafval zelf naar onze vestiging in Haarlem te brengen. U kunt vele soorten metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp: ijzer, lood, koper, messing, zink, aluminium, roestvrij staal, maar ook branddraad, accu’s en katalysators. Het ferro schroot (ijzer en staal) wordt met magneten gescheiden van het non-ferro schroot.

Veelgestelde vragen

Koploper in metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp

Borst Recycling is koploper in Nederland in de verwerking van metaal, specifiek in de voorbewerking van metaalafval voordat het wordt omgesmolten. Wij versnipperen en compacteren al het opgehaalde schroot, waarna andere bedrijven er halffabricaten of nieuwe producten van maken. Onze klantenkring bestaat uit drukkerijen, aannemers, loodgieters, productiebedrijven, installatiebedrijven en particulieren, die hun kapotte cv-ketel, computer, witgoed en ander metaalafval kunnen laten ophalen of zelf wegbrengen. Wilt u metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp? Neem contact op met Borst Recycling. Bel naar 023 – 532 49 79 voor informatie, advies of een containerplaatsing. U kunt ook langskomen bij ons bedrijf aan de Nijverheidsweg 33a in Haarlem.