Koper inleveren Hoofddorp

Koper inleveren in de buurt van Hoofddorp of laten ophalen

Wilt u koper inleveren in de buurt van Hoofddorp? Kom langs bij de vestiging van Borst Recycling in Haarlem of laat uw oud koper ophalen door een van onze vrachtwagens met gekwalificeerde chauffeur. Onze vrachtauto’s zijn uitgerust met digitale weegapparatuur. Het ingeleverde koper wordt in uw bijzijn gewogen en de waarde wordt gelijk in contante munt uitbetaald. U kunt er ook voor kiezen om de opbrengst van het koper inleveren in de buurt van Hoofddorp op uw bankrekening te laten storten. U krijgt altijd een eerlijke prijs voor uw oud koper, gebaseerd op de actuele dagkoers. Borst Recycling is uw betrouwbare en professionele partner bij het inzamelen en verwerken van oud koper. Wij zijn ISO-gecertificeerd en onze milieuvriendelijke werkwijze bij koper inleveren in de buurt van Hoofddorp voldoet aan alle wettelijke eisen.

Contact
koper-300x167.png

Koper is eenvoudig te recyclen

Koper wordt veel toegepast in de elektrotechnische en thermische industrie, bijvoorbeeld in kabels, boilers, waterleidingen, koelers en elektrische circuits. Veelvoorkomend oud koper bij inleveren in de buurt van Hoofddorp is koperdraad, plaat- en buisresten, potten en pannen, geveldelen en elektrolytisch roodkoper. Koper is een zachte en zuivere stof met een goede geleiding, die eenvoudig te recyclen is. Borst Recycling is als ervaren en gespecialiseerd familiebedrijf leidend in Nederland in de (voor)verwerking van metalen als koper, ijzer, roestvrij staal, zink, aluminium, lood en messing. Ook nemen we graag bijvoorbeeld branddraad of katalysators mee. Het ferro schroot (ijzer en staal) wordt met magneten gescheiden van het non-ferro schroot, waar oud koper onder valt. Vervolgens maken andere bedrijven na omsmelting hier halffabricaten en nieuwe producten van.

Veelgestelde vragen

Koper inleveren in de buurt van Hoofddorp: voor particulieren en bedrijven

Borst Recycling rekent zowel bedrijven als particulieren tot zijn klantenkring. Drukkerijen, machinefabrieken, garagebedrijven, productiebedrijven, aannemers, loodgieters en installatiebedrijven kunnen bij ons terecht met hun metaalafval, terwijl particulieren hun kapotte computers, cv-ketels, witgoed en metaalschroot kunnen inleveren. Bij een grote hoeveelheid koper inleveren in de buurt van Hoofddorp, kunt u een container gratis in bruikleen krijgen, die wij op afroep ophalen. Bel op (023 – 532 49 79) voor onze containerservice, of voor meer informatie of advies over koper inleveren in de buurt van Hoofddorp. U kunt ook gewoon langskomen bij ons recyclingbedrijf aan de Nijverheidsweg 33a in Haarlem.