Messing inleveren Hoofdorp

Messing inleveren HoofddorpMessing inleveren in de buurt van Hoofddorp voor effectieve recycling

Messing ofwel geelkoper is een populair en waardevol metaal om te recyclen. Deze legering van koper en zink wordt veelgebruikt bij waterkranen, bad- en douchekranen, koppelingen voor waterleidingen, trapleuningen en putranden. Daarnaast zijn machineonderdelen en scheepsschroeven vaak van messing gemaakt. Messing heeft meestal een aardige restwaarde. U kunt uw oude messing inleveren in de buurt van Hoofddorp bij Borst Recycling, dat als vertrouwd familiebedrijf gespecialiseerd is in het inzamelen, verwerken en handelen in allerhande metalen. Wij zijn ISO-gecertificeerd en wij hanteren een milieuverantwoorde werkwijze die aan alle wettelijke eisen voldoet. Kies voor messing inleveren in de buurt van Hoofddorp. U toont uw milieubewustzijn en u ontvangt een goede (dag)prijs.

 

Gratis containerservice en directe uitbetaling

U kunt al uw messing inleveren in de buurt van Hoofddorp, ook als het nog niet gescheiden is van andere metalen. Denk aan een koperen buis met een messing fitting. Als u van onze gratis containerservice gebruikmaakt, kunt u alle metaalsoorten in de container deponeren. U dient de metalen gescheiden in te leveren zodat wij direct een waardebepaling voor u kunnen doen. Welk bedrag u voor het messing inleveren in de buurt van Hoofddorp krijgt, is afhankelijk van het gewicht en de actuele prijs van het oude messing. Onze chauffeurs beschikken in hun vrachtwagens over weegapparatuur, zodat in uw bijzijn nauwkeurig de hoeveelheid en prijs kan worden vastgesteld. U krijgt direct na het wegen contant uitbetaald of het geld wordt binnen enkele dagen op uw bankrekening gestort.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs?

Prijzen zijn afhankelijk van de dagkoersen.

Kan ik mijn cv-ketel inleveren?

Ja, de cv-ketel kunt U bij ons inleveren. Denk er aan dat als je de cv-ketel demonteert dat het dan meer oplevert. Er zitten verschillende metalen in verwerkt en die hebben verschillende waardes.

Kan ik met mijn kleine spulletjes ook komen?

Ja, wij zijn er voor de groothandel en voor de particulier.

Kan ik mijn oude computer inleveren?

Ja, wij zijn zeer geïnteresseerd in uw oude computer. Alleen Uw beeldscherm mogen wij niet innemen. Die moet U naar de gemeente brengen.

Is Borst metaal recycling gecertificeerd?

Ja wij zijn ISO gecertificeerd .

Messing inleveren in de buurt van Hoofddorp voor bedrijven en particulieren

Borst Recycling is koploper in het inzamelen, slopen en verhandelen van metalen. Na het scheiden van de metalen wordt het teruggewonnen metaal versnipperd en gecompacteerd. Andere bedrijven zorgen voor omsmelting en de vervaardiging van halffabricaten en nieuwe producten als messing gietbillets of palen. Messing inleveren in de buurt van Hoofddorp loont voor uw portemonnee en voor het milieu, want ongeveer 90% van de messinglegeringen wordt hergebruikt. Wij verlenen onze diensten voor particulieren en bedrijven. Neem contact op met Borst Recycling of kom langs bij onze vestiging aan de Nijverheidsweg 33a in Haarlem. U kunt ons bellen (023 – 532 49 79) met uw vragen, adviesverzoek of het aanvragen van een gratis container.