Metaalverwerking Noord-Holland

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

Metaalverwerking in Noord-Holland

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat zich specialiseert in metaalverwerking, kunt u terecht bij Borst Recycling uit Haarlem, Noord-Holland. Metaal is een uitstekend materiaal om te hergebruiken. Laat daarom de metaalverwerking met een gerust hart over aan de specialisten van ons bedrijf.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

Laat metaalverwerking over aan ons bedrijf

Bij onze metaalhandel kunt u terecht voor het verwerken van metaal. Het is een milieubewuste keuze om metaal te laten recyclen en hiervan nieuwe producten te laten maken. Als u uw metaal wilt inleveren, kunt u metaal laten ophalen door onze ophaalservice. U hoeft hiervoor zelf niets te doen, maar profiteert wel van de voordelen. Het levert namelijk een vergoeding op én u draagt uw steentje bij aan het milieu. Bij ons bent u verzekerd van een milieuvriendelijke metaalrecycling. Naast metaalverwerking, kunt u bij ons ook terecht voor het verwerken van andere materialen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het recyclen van koper.

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Lever uw metaal in en profiteer van de voordelen

Recycling van metaal levert verschillende voordelen op. U geeft metalen producten zo een tweede leven, wat een duurzame keuze is. Het is daarom een verstandige keuze om metaal in te leveren. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze dienstverleningen en een overschot aan metaal heeft.