Offsetplaten ophalen

Offsetplaten ophalen

Gebruikt uw drukkerij offsetplaten van aluminium? Borst metaal recycling in Haarlem betaalt een goede prijs voor al uw metaalafval, van afgedankte offsetplaten tot drukkerijmachines. Omdat wij de offsetplaten wegen waar u bij staat, weet u direct hoeveel wij u ervoor betalen. Desgewenst kunnen wij de offsetplaten vernietigen voordat het materiaal wordt omgesmolten. U krijgt in dat geval van ons een certificaat en eventueel foto’s als bewijs. Over certificatie gesproken: wij hebben een gecertificeerd managementsysteem om te garanderen dat wij aan de milieudoelstellingen voldoen en de kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten.

Uw offsetplaten of ander metaalafval aanleveren werkt heel eenvoudig. Wij geven gratis containers in bruikleen. Wanneer deze vol zijn, geeft u ons een seintje. Onze chauffeur komt dan uw gebruikte offsetplaten ophalen. De meeste van onze klanten maken gebruik van deze containerservice, maar dat is niet verplicht. U kunt uw metaalafval ook zelf naar onze vestiging in Haarlem brengen. In alle gevallen betalen wij u een goede prijs voor uw offsetplaten.

Een goede prijs voor uw offsetplaten

Er zal altijd vraag zijn naar metalen. Daarom zijn uw gebruikte offsetplaten een aardig bedrag waard. Het aluminium van offsetplaten is zeer geschikt voor milieuvriendelijke recycling. Om de juiste prijs te bepalen, zal onze chauffeur uw offsetplaten wegen waar u bij staat. U weet dan direct wat ze opbrengen. Afhankelijk van wat we van tevoren met u afgesproken hebben, krijgt u uw geld contant uitbetaald of maken we het binnen enkele werkdagen over op uw bankrekening. Wij doen er alles aan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw metaalafval verantwoord af te voeren en er een gunstige prijs voor te ontvangen.

Meer info

Wilt u dat wij van uw drukkerij de afgedankte offsetplaten ophalen en milieuvriendelijk verwerken, of wilt u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 023 532 49 79. Dan kunnen wij u meteen een schatting geven wat uw offsetplaten opbrengen op basis van de dagkoers van aluminium.