Aluminiumrecycling in Noord-Holland

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

Aluminiumrecycling in Noord-Holland

Voor aluminiumrecycling zit u helemaal goed bij Borst Recycling, gevestigd in Noord-Holland. Een van de belangrijkste redenen om aluminium te recyclen, is dat het gemakkelijk te smelten is. Hierdoor creëert u als het ware een nieuw product. Ons professionele bedrijf is gespecialiseerd in de recycling van aluminium.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

Aluminiumrecycling door een ervaren bedrijf

Aluminiumrecycling is altijd een verstandige keuze. U kunt terecht bij ons bedrijf voor het inleveren van aluminium. Wij bieden hiervoor een ophaaldienst van schroot aan. Van aluminium is gemakkelijk een nieuw product te creëren. Dit materiaal is namelijk gemakkelijk te smelten. Het voordeel van aluminiumrecycling is dat het een milieubewuste keuze is. Bij onze schroothandel kunt u niet alleen aluminium laten recyclen, maar ook vele andere materialen. Zo bent u bij ons zeker op de juiste plek voor de recycling van roestvrij staal. Doordat wij in het bezit zijn van een certificaat, kunt u al uw schroot met een gerust hart aan ons overlaten.

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Informeer naar de mogelijkheden omtrent recycling

Aluminiumrecycling levert een voordeel op voor uw portemonnee én voor het milieu. Het is daarom een slimme keuze om dit materiaal te laten recyclen. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze dienstverleningen. Wij gaan op een verantwoorde manier met uw aluminium om.