Duurzame afvalverwerking Noord-Holland

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

Duurzame afvalwerking in Noord-Holland

Voor duurzame afvalverwerking zit u op de juiste plek bij Borst Recycling in Haarlem, Noord-Holland. Om afval op een duurzame manier te verwerken, maken wij gebruik van recycling. Dit doen wij voor verschillende soorten materialen. U kunt uw afval dus met een gerust hart overlaten aan ons bedrijf.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

Wij zetten ons in voor duurzame afvalverwerking

Bij Borst Recycling staan we voor een bedrijfseconomisch, verantwoorde en duurzame manier van afvalverwerking. Wij willen op een juiste manier omgaan met het milieu. Daarom maken we bij onze schroothandel gebruik van duurzame afvalverwerking. Wij hanteren een systeem dat is gecertificeerd en dat bijdraagt aan de kwaliteit en het milieu. Bij ons bent u verzekerd van duurzame recycling. Naast het verwerken van afval op een duurzame manier, zit u bij ons ook goed voor het verwerken van metaal en andere materialen. Welk materiaal u ook wilt laten verwerken, bij ons profiteert u van een uitstekende service.

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Schakel ons in voor het verwerken van afval

Ons bedrijf zet zich in voor afvalwerking dat op een duurzame manier plaatsvindt. Zo houden wij oog voor het milieu. U kunt met uw bedrijf bij ons terecht voor het laten verwerken van verschillende materialen. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.