IJzerrecycling in Noord-Holland

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

IJzerrecycling in Noord-Holland

Als u een bedrijf wilt inschakelen voor ijzerrecycling, kunt u terecht bij Borst Recycling in Haarlem, in Noord-Holland. IJzer is een veelgebruikt materiaal. Het is daarom ook een verstandige keuze om gebruik te maken van ijzerrecycling. Dit levert een voordeel op voor uw portemonnee én het milieu.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

IJzerrecycling geeft uw ijzer een tweede leven

Heeft u oud ijzer waar u van af wilt? Dan kunt u uw ijzer inleveren bij ons bedrijf. IJzer is een geschikt materiaal om te recyclen, omdat dit gemakkelijk kan worden omgesmolten tot een nieuw product. Dit levert u geld op én het is ook nog eens een milieubewuste keuze. Als u veel ijzer heeft voor ijzerrecycling, kunt u die laten ophalen, kan dit met onze ophaaldienst. Op deze manier wordt u ontzorgd van uw ijzer zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Wij bieden u een ophaalservice aan die hand in hand gaat met een uitstekende dienstverlening. Door ons Weeelabex certificaat kunt u uw ijzer met een gerust hart aan ons overlaten. Wij voeren de ijzerrecycling professioneel uit.

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Laat uw ijzer recyclen

IJzerrecycling is altijd een verstandige keuze. Het levert geld op, u draagt bij aan het milieu en u geeft uw ijzer een tweede leven. Onze metaalhandel werkt te allen tijde op een verantwoorde manier. Laat daarom uw ijzer met een gerust hart aan ons over en schakel ons meteen in voor de recycling!