Schrootinzameling in Noord-Holland

Schrootinzameling in Noord-Holland

Voor schrootinzameling kunt u terecht bij Borst Recycling, gevestigd in Haarlem, Noord-Holland. Wij nemen alle metalen in en bieden daar een eerlijke prijs voor. Ons bedrijf is onder meer geïnteresseerd in oud ijzer, oud lood en restmetalen. Denk hierbij aan draaisels en reststukken voor bedrijven en particulieren. Naast onze ophaaldienst heeft u ook de mogelijkheid om uw schroot zelf te brengen naar onze vestiging in Noord-Holland.

Milieuvriendelijke schrootinzameling

Wij zijn gecertificeerd, dus u kunt erop vertrouwen dat wij de moderne regels voor verantwoorde metaalrecycling naleven. Met behulp van magneten scheiden we de ferrometalen van de non-ferrometalen, en zo zijn er nog meer manieren waarop we de metaalresten zoveel mogelijk sorteren. Onze schrootinzameling omvat de volgende metalen:

U profiteert bij onze schroot ophaaldienst altijd van de beste service.

Schroot inleveren: winst voor uw portemonnee en voor het milieu

Handel in schroot is bij onze ophaaldienst op alle manieren winstgevend. De winst voor u is dat u geld krijgt voor uw afgedankte restmetalen. De winst voor het milieu is dat er door recycling minder afval in de natuur beland en dat er minder ecologische schade is door de winning van nieuwe grondstoffen. En ja, wij verdienen er onze boterham mee. Schrootinzameling is een eerlijk vak waar we bij onze metaalhandel trots op zijn. Hoeveel wij precies betalen voor uw oud ijzer of andere metalen hangt uiteraard af van de dagkoers en de hoeveelheid.

Profiteer van onze ophaaldienst

Als u schroot heeft, kunt u dit door onze ophaaldienst laten ophalen. Wij zijn gespecialiseerd in schrootinzameling. Heeft u interesse in deze dienstverlening? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij zijn tevens iedere werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 0235324979 tussen 08.00 uur en 16.00 uur en helpen u graag.