Werkzaamheden en diensten

Drukkerijen kunnen bij Borst terecht

Doordat onze auto`s zijn voorzien van digitale weegapparatuur worden de oude offsetplaten direct in Uw bijzijn gewogen. Het verschuldigde bedrag wordt direct contant aan U betaald, of op een door U aangegeven andere manier uitgekeerd. Wij plaatsen gratis containers in bruikleen om Uw oude offsetplaten op te slaan.

Eén telefoontje is voldoende om op een door U gekozen dag en tijd de container om te laten wisselen. Er zijn geen bijkomende kosten voor vervoer. Wij zijn ISO 900-2000 gecertificeerd!

Machinefabriek

U kunt door ons gratis bakken laten plaatsen om Uw metaalafval op te slaan. Wij zijn geïnteresseerd in draaisels, reststukken, beitelplaatjes, Widia, aluminium, RVS en ander restmateriaal. Wij legen, ter plaatse, deze bakken op een door U bepaalde tijd.

Loodgieters lozen bij Borst

Installatiebedrijven opgelet!

Borst Metaal Recycling wil U er op attenderen dat gebruikte metalen geld opleveren.

Afgedankt afvaldraad, koperafval, pel draad en ander metaalafval halen wij bij weg en verwerken het milieuvriendelijk.

Wij zijn ISO gecertificeerd.

Onze vrachtwagens zijn voorzien van digitale weegapparatuur en wegen in uw bijzijn de metaalafval. Het verschuldigde bedrag wordt contant bij u afgerekend.

Wij plaatsen bovendien gratis containers om de afgedankte metalen milieu vriendelijk op te slaan. Op afroep legen wij de containers.

Wij hopen dat wij U langs deze weg nieuwsgierig hebben gemaakt.

Productiebedrijven

Wij kopen van produktiebedrijven al het voorkomende afval zoals snij-, stans-, pons-, en forceerwerk. Voor grote hoeveelheden hebben wij gratis bakken in bruikleen. Onze transportafdeling haalt en brengt deze bakken.

IMG_2807.jpg IMG_2803.jpg IMG_2733.jpg IMG_2807.jpg