Koperrecycling door ons in Noord-Holland

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

Koperrecycling in Noord-Holland

Voor koperrecycling kunt u terecht bij ons bedrijf dat zich vestigt in Haarlem, Noord-Holland. Koper is een van de meest gebruikte materialen in de industrie. Daarom is het ook verstandig om dit materiaal te laten recyclen door een ervaren bedrijf als Borst Recycling. Ook levert het inleveren van koper een positieve invloed op het milieu.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

Koperrecycling draagt bij aan een beter milieu

Het recyclen van producten brengt vele voordelen met zich mee. Koperrecycling kan erg waardevol zijn, omdat dit hergebruikt kan worden als nieuw product. Onze metaalhandel is gespecialiseerd in het recyclen van koper en andere materialen. Bij ons kunt u ook terecht voor onder andere:

Het recyclen van koper of andere materialen brengt ook nog andere voordelen met zich mee. Het is namelijk een duurzame bijdrage aan de vermindering van afval. Wij vinden duurzame metaalrecycling belangrijk en onze werkwijze draagt hier dan ook zeker aan bij. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste service en een kwaliteitsvolle recycling. Dit kunnen wij staven met ons Weeelabex certificaat.

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Laat uw koper recyclen voor een nieuw leven

Koperrecycling levert niet alleen een voordeel op voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Laat daarom uw koper met een gerust hart aan ons over. Wij gaan op een bedrijfseconomische wijze aan de slag met het verwerken van uw koper. Neem contact met ons op bij interesse in onze dienstverlening.