IJzer inleveren Hoofddorp

Milieuwinst én financieel voordeel bij ijzer inleveren in de buurt van Hoofddorp

Het recyclen van oud ijzer is goed voor het milieu en het levert bovendien een leuke prijs op. Kies voor ijzer inleveren in de buurt van Hoofddorp bij Borst Recycling, dat als gespecialiseerd en ISO-gecertificeerd recyclingbedrijf al ruim een halve eeuw gebruikte metalen een nieuw leven geeft. U kunt uw schroot laten ophalen of uw oud ijzer zelf naar onze vestiging in Haarlem brengen. Wij betalen een eerlijke prijs, die afhankelijk is van het gewicht en de dagkoers van oud ijzer. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met digitale weegapparatuur, zodat u direct weet wat u krijgt voor het ijzer inleveren in de buurt van Hoofddorp. U krijgt contant uitbetaald of wij schrijven het bedrag binnen enkele dagen bij op uw bankrekening.

Contact
IMG_2667-300x200.jpg

Milieuvriendelijke verwerking en handel in metalen

Borst Recycling verricht diverse werkzaamheden op het gebied van metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp. Zo kunnen wij afgedankte offsetplaten, drukkerijmachines en ander metaalafval ophalen in onze vrachtwagens, die voorzien zijn van digitale weegapparatuur. U weet direct wat wij ervoor betalen, contant of per bank. U kunt gebruikmaken van onze containerservice, waarbij u een container in bruikleen krijgt. Als de container gevuld is, halen wij deze op om het metaal te recyclen in de buurt van Hoofddorp. Het is ook mogelijk om uw metaalafval zelf naar onze vestiging in Haarlem te brengen. U kunt vele soorten metaal recyclen in de buurt van Hoofddorp: ijzer, lood, koper, messing, zink, aluminium, roestvrij staal, maar ook branddraad, accu’s en katalysators. Het ferro schroot (ijzer en staal) wordt met magneten gescheiden van het non-ferro schroot.

Veelgestelde vragen

IJzer inleveren in de buurt van Hoofddorp: ophalen of wegbrengen

Oud ijzer inleveren in de buurt van Hoofddorp is eenvoudig, milieuvriendelijk en winstgevend. Borst Recycling biedt een gratis containerservice aan, zodat u al uw metaalafval direct kwijt kunt. Denk aan ijzerdraaisels, sloopijzer, productieafval, metaalschroot en ander restmateriaal, maar ook aan overtollige ijzervoorraad en kapotte machines en installaties. Schroothoeveelheden vanaf 300 kg worden opgehaald, daaronder wordt u verzocht om zelf het oud ijzer in te leveren. Maak gebruik van ijzer inleveren in de buurt van Hoofddorp en kom langs bij onze vestiging aan de Nijverheidsweg 33a in Haarlem. Of bel op (023 – 532 49 79) voor informatie of advies, dan wel om een gratis container aan te vragen.