Schrootrecycling in Noord-Holland

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

Schrootrecycling in Noord-Holland

Voor schrootrecycling in Noord-Holland, kunt u terecht bij Borst Recycling. Ons bedrijf, gevestigd in Haarlem, Noord-Holland, weet wel raad met het recyclen van metaalafval. Wij gaan op een verantwoorde manier te werk als het gaat om de recycling van metaal en schroot. Bij ons bedrijf uit Noord-Holland bent u verzekerd van zowel Industriële als duurzame en milieuvriendelijke metaalrecycling.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

Schrootrecycling op een bedrijfseconomische manier

Voor de beste service omtrent industriële, duurzame en milieuvriendelijke metaalrecycling zit u helemaal goed bij ons bedrijf. Onze metaalhandel is gespecialiseerd in het recyclen van metaalafval. U kunt bij ons terecht voor zowel schrootrecycling als het inzamelen van schroot. Wij komen uw schroot bij u ophalen, zodat u zelf geen moeite hoeft te doen. Hoe groot uw voorraad oud metaal ook is, dat maakt voor ons geen verschil. Elke stuk schroot en oud metaal dat wij komen ophalen levert u geld op. Tegelijkertijd behoedt onze schrootrecycling de natuur doordat we het metaalafval recyclen en het niet in de natuur belandt. Doordat wij een certificatie hebben, kunt u de schrootrecycling en het recyclen van metaalafval met een gerust hart aan ons overlaten. Wij gaan altijd op een verantwoorde, duurzame, milieuvriendelijke en bedrijfseconomische manier aan de slag met uw industriële metaalrecycling.

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Metaalrecycling op een industriële, milieuvriendelijke en duurzame manier

Wij leveren de beste service omtrent het recyclen van metaalafval. Bij ons bent u verzekerd van metaalrecycling op een industriële, duurzame en milieuvriendelijke manier. Wij hechten namelijk waarde aan het milieu en vinden het belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. Daarom is, net als alle andere dienstverleningen die wij aanbieden, ook onze afvalverwerking duurzaam. Wij doen er alles aan om voor het milieu te zorgen. Dat begint natuurlijk al bij de schrootrecycling zelf. Door geld aan te bieden voor het recyclen van metaalafval, is iedereen meer geneigd om het niet zomaar ergens achter te laten, maar kunnen wij ermee aan de slag. Zo kunnen wij bedrijven het beste helpen om hun industriële metaalrecycling op een verantwoorde, duurzame en milieuvriendelijke manier te laten doen.

Schakel ons in voor het recyclen van metaal

Heeft u metaalafval dat u graag wilt laten recyclen? Dat maakt Borst Recycling mogelijk voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in schrootrecycling, in alle vormen en maten. Bij ons profiteert u van een milieuvriendelijke, duurzame en industriële metaalrecycling. Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en diensten? Ontdek dan wat wij voor u kunnen betekenen door eenvoudig contact met onze specialisten op te nemen via het telefoonnummer 0235324979. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van de beste service omtrent metaal en andere grondstoffen.