Oud ijzer inleveren in Haarlem

Weeelabex gecertificeerd
ISO gecertificeerd
Ophaaldienst

Oud ijzer inleveren in Haarlem

Als u oud ijzer heeft dat u wilt inleveren, kunt u terecht bij Borst Recycling, gevestigd in Haarlem. Het inleveren van dit materiaal levert enkele voordelen op. U bent binnen een mum van tijd van uw oud ijzer af én u krijgt er ook nog eens een vergoeding voor. Daarom is het altijd een goed idee om uw ijzer in te leveren bij ons professionele bedrijf.

Roestvrij staal recycling

Klaar voor een groenere toekomst? Neem direct contact op!

Vraag naar de mogelijkheden

U kunt bij ons bedrijf terecht voor het inleveren van oud ijzer

Het is zonde om uw oud ijzer weg te doen als u ook de keuze heeft om ijzer te recyclen. Kies er daarom voor om oud ijzer in te leveren. U kunt hiervoor gemakkelijk gebruikmaken van onze schroot ophaaldienst. Op deze manier krijgt u een vergoeding én draagt u uw steentje bij aan het milieu. Recycling is namelijk een milieubewuste keuze. Als u uw ijzer wilt inleveren, hoeft u hiervoor zelf niets te doen. Wij komen het ophalen en zorgen voor een goede metaalverwerking. U kunt uw ijzer met een gerust hart aan ons bedrijf overlaten. Wij zijn namelijk in het bezit van een certificaat.

duurzame afvalverwerking
verwerken van metaal
Oud metaal ophalen

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Recycling van oud ijzer levert verschillende voordelen op, zowel in uw portemonnee als het milieu. Het is daarom een verstandige keuze om uw oud ijzer in te leveren bij onze metaalhandel. Schakel ons in als u interesse heeft in onze dienstverleningen. Wij gaan op een verantwoorde manier met uw oud ijzer om.