Lood inleveren Hoofddorp

Lood inleveren Hoofddorp

Lood is een zacht en buigbaar metaal met een hoog soortelijk gewicht, dat eenvoudig te recyclen is. Borst Recycling biedt u een eerlijke prijs voor lood inleveren in de buurt van Hoofddorp, gebaseerd op de dagkoers van het non-ferro metaal. U spint hier financieel garen bij en u levert een bijdrage aan het milieu door hergebruik van uw loodafval. U kunt uw lood inleveren bij onze vestiging in Haarlem, of het laten ophalen door een van onze vrachtwagens met gekwalificeerde chauffeur. Onze vrachtauto’s zijn voorzien van digitale weegapparatuur. Uw metaalafval wordt in uw bijzijn gewogen en contant afgerekend of naar uw bankrekening overgemaakt.

Contact
shutterstock_226753828-300x193.jpg

Het inleveren van lood betaalt in meerdere opzichten uit

Borst Recycling is een toonaangevend en gewaardeerd familiebedrijf in het verwerken en handelen in alle metaalsoorten. Van lood, ijzer, koper, zink, messing, roestvrij staal en aluminium tot het inleveren van accu’s, branddraad en katalysators. Als u grote hoeveelheden metaalafval heeft, kunt u gebruikmaken van onze gratis containerservice en deze container op afroep laten ophalen. Lood is gemakkelijk vervormbaar, corrosiebestendig en een goede warmtegeleider. Het wordt veel toegepast in accu’s, loden letters, dakwerk (als bladlood), glas- en loodwerk en het dichten van kieren in de woningbouw. Lood is 100% recyclebaar en heeft de hoogste inzamelingsgraad van alle non-ferro metalen. Lood inleveren in de buurt van Hoofddorp betaalt in milieukundig en financieel opzicht uit.

Veelgestelde vragen

Lood inleveren in de buurt van Hoofddorp: voor de groothandel en particulieren

Borst Recycling is ISO-gecertificeerd en voldoet qua werkmethode aan alle wettelijke eisen. Wij zijn er voor de groothandel en de particulier en zijn erkend in Nederland voor het vakkundig en milieuvriendelijk scheiden, versnipperen en compacteren van metalen. Andere bedrijven maken hier na omsmelting halffabricaten of nieuwe producten van. Wilt u lood inleveren in de buurt van Hoofddorp? Neem telefonisch contact op (023 – 532 49 79) voor uw vragen, advies of het kosteloos bestellen van een metaalafvalcontainer. U kunt voor lood inleveren in de buurt van Hoofddorp ook gewoon langskomen bij ons recyclingbedrijf aan de Nijverheidsweg 33a in Haarlem.