Ophaalservice van Metaal in Noord-Holland

Ophaalservice van Metaal in Noord-Holland

Als u oud metaal wilt laten ophalen, kunt u terecht bij onze ophaalservice in Noord-Holland. Metaal is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar zelfs de stevigste metalen voorwerpen gaan na verloop van tijd kapot. Borst Recycling uit Haarlem is gecertificeerd, dus u hebt de garantie dat we ons houden aan alle voorschriften op dit gebied. U kunt uw oud metaal met een gerust hart aan ons overlaten.

Laat oud metaal ophalen door onze ophaalservice

Wij leveren een bijdrage aan uw portemonnee, want oude metalen zijn geld waard. Het precieze bedrag hangt af van de hoeveelheid. Onze metaalhandel neemt de draaisels en reststukken mee. Wij zorgen voor passend vervoer wanneer we uw oud metaal komen ophalen. Indien gewenst kunt u ook oud ijzer inleveren op onze vestiging. Wij hebben een hart voor het milieu en metaalrecycling is een van onze sterke punten. De vraag vanuit de industrie naar metalen is nu eenmaal groot en daarom kopen wij graag uw oud ijzer en ander metaalafval op om op die vraag in te spelen. Uiteindelijk wordt het metaal gesmolten en worden er halffabricaten of nieuwe producten van gemaakt. Zo krijgen uw oude metalen op milieuvriendelijke wijze een nieuwe bestemming.

Profiteer van onze ophaalservice

Wilt u dat wij uw oude metalen ophalen en milieuvriendelijk verwerken of heeft u nog vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij u meteen vertellen wat de dagkoers van oud ijzer is en een schatting maken hoeveel uw oud ijzer zal opleveren. Laat het ophalen van oud metaal over aan onze ophaalservice!