Oude metalen ophalen

Oud metalen zijn geld waard

Metaal is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar zelfs de stevigste metalen voorwerpen gaan na verloop van tijd kapot. En dan? Wij zijn gecertificeerd, dus u hebt de garantie dat we ons houden aan alle voorschriften op dit gebied. Maar behalve aan het milieu leveren wij ook een bijdrage aan uw portemonnee, want oude metalen is geld waard. Het precieze bedrag hangt uiteraard af van de hoeveelheid . Wij nemen de draaisels en reststukken mee van bedrijven. U hoeft ons alleen maar te bellen, en dan zorgen wij voor passend vervoer. Desgewenst kun u uw oud ijzer ook zelf naar onze vestiging in Haarlem brengen.

Wij hebben een hart voor het milieu en de recycling is een van onze sterke punten. De vraag vanuit de industrie naar metalen is nu eenmaal groot en daarom kopen wij graag uw oud ijzer en ander metaalafval op om op die vraag in te spelen. Uiteindelijk wordt het metaal gesmolten en worden er halffabrikaten of nieuwe producten van gemaakt. Zo krijgt uw oude metalen op milieuvriendelijke wijze een nieuwe bestemming.

Meer info

Wilt u dat wij uw oude metalen ophalen en milieuvriendelijk verwerken, of heb u nog vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons iedere werkdag bellen op 023 532 49 79. Dan kunnen wij u meteen vertellen wat de dagkoers van oud ijzer is en een schatting maken hoeveel uw oud ijzer zal opleveren.